We verminderen de CO2-uitstoot

De elektriciteit die door onze FOTOVOLTAISCHE PANELEN geproduceerd wordt, stelt ons niet alleen in staat om de batterijen van onze HYBRIDE VOERTUIGEN op te laden, maar ook om in onze elektriciteitsbehoeften te dekken. Deze investering heeft tot nu toe geresulteerd in een VERMINDERING VAN DE DIRECTE UITSTOOT VAN CO2 en andere verontreinigende stoffen met 17.106 kg, het equivalent van 510 geplante bomen.

+GF+ demokoffer

Uw contactpersoon bij M-Automation heeft nu een demonstratiebox met de belangrijkste onderdelen van het Process Automation +GF+ assortiment.

We kijken ernaar uit om, dankzij deze kit, samen de oplossing te selecteren die het beste bij uw volgende toepassing past.

Synergie tussen ‘Pumps & Valves’

De selectie van de juiste pompen, kleppen en ander toebehoren kan het welslagen van een bedrijfsproces en een afvalwaterbehandeling grondig beïnvloeden. Gespecialiseerde begeleiding van een ervaren partner is dan ook erg belangrijk. Het is de service waar Jean-Paul Jackers, zaakvoerder van M-Automation, prat op gaat. Zijn expertise was essentieel bij het opzetten van een nieuwe productielijn en afvalwaterbehandeling bij een specialist in oppervlaktebehandeling.

DOOR BART VANCAUWENBERGHE

Lees het volledige artikel