Over ons

M-Automation is een bedrijf gespecialiseerd in vloeistofregeling, meer bepaald de selectie, dimensionering en levering van afsluiters, regelkleppen en instrumentatie.

Van eenvoudige componenten tot kant-en-klare oplossingen, van neutrale vloeistoffen tot corrosieve, abrasieve, explosieveilige en andere oplossingen, inclusief indien nodig pre-assemblage, montage op locatie, inbedrijfstelling en klanten opleiding. Onze ingenieurs spreken vloeiend Engels, Frans, Nederlands en Duits en hebben meer dan 20 jaar ervaring in industriële automatisering.


M-AUTOMATION CREEERT SYNERGIE TUSSEN ‘PUMPS & VALVES’

De selectie van de juiste pompen, kleppen en ander toebehoren kan het welslagen van een bedrijfsproces en een afvalwaterbehandeling grondig beïnvloeden. Gespecialiseerde begeleiding van een ervaren partner is dan ook erg belangrijk. Het is de service waar Jean-Paul Jackers, zaakvoerder van   M-Automation, prat op gaat. Zijn expertise was essentieel bij het opzetten van een nieuwe productielijn en afvalwaterbehandeling bij een specialist in oppervlaktebehandeling.

DOOR BART VANCAUWENBERGHE

Lees het volledige artikel